International 744 - Knipperlichten werken niet, alarmlicht wel

Beste TF-ers
Op mijn inter 744 doen de knipperlichten het niet meer.
Je hoort het relais ook niet tikken wanneer ik de knipperlichtschakelaar omzet naar links of rechts.
De knipperlichten en het relais doen het wel als ik de alarmlichten aan zet.
Ben al even bezig geweest met het elektrisch schema en de boel doorgemeten. De draad 56d naar de schakelaar geeft 12V, is dit de draad voor groot/dimlicht? Want grootlicht schakelt wel... deze draad is de enige draad waar spanning op staat. Op de L draad van de knipperlichtschakelaar komt geen spanning te staan bij schakelen naar links. Op de R draad komt maar 2,6 V te staan bij schakelen naar rechts.

Is dit een kapotte schakelaar, of wat kan dit zijn?

Groeten

Deel dit topic

ricko-maljaars

Reacties

+1
monster 2012
Wat je kunt proberen is een paar keer op de alarmschakelaar drukken en als het ware wat laten los flippen in de uit stand,het kan zijn dat de alarmschakelaar niet goed in de 0 stand komt zodat de contacten elkaar niet goed raken in de schakelaar en zodoende geen verbinding maakt met je richtingaanwijzer schakelaar
ricko-maljaars
@monster 2012 bedankt voor de tip. Geprobeerd maar mocht niet baten..
Fast Eddy
Zoiets heb ik ook gehad met mijn 744. Uiteindelijk is alles vervangen. Clignoteur, knipperlichthendel en alarmlicht schakelaar.
Het heeft op een of andere manier toch allemaal met elkaar te maken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 744 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!