Illustratie van:

Massey Ferguson 6170 - Waar staat het serie nr ingeslagen?

Heb al even vluchtig gekeken maar kan het zo niet vinden weten jullie waar het staat?

Deel dit topic

Reacties

Pauls
@hylke de jong Links vooraan op het frontblok thv de vooras, als je een fronthef (of frontlader) hebt, zal je deze effe moeten demonteren of er moet een venstertje in gemaakt zijn in de frontheflat op het chassis. Meestal begint de nr met een X en eindigd op een X en alles wat er tussen staat is de echte serienr (dus zonder de X'en) Het zijn meestal heel kleine puntjes die zo een letter of cijfer vormen. Dus een slagnr mag het niet (meer) zijn. Heel soms wordt er een nieuwe (wel dezelfde natuurlijk) nr ingeslagen op de fronthef, maar dan moet er een attest zijn bijgevoegd van een dealer om de legitimiteit te kunnen aantonen. (Deze laatste regel geldt in B, weet niet of het in NL ook zo is.)
Pauls
Nog iets wat ik gemerkt had, nr is amper leesbaar, dus goed licht is zeker nodig en zelfs de verf er wat afschuren met schuurpapier in de hand is aangeraden.
Emmink
Ik heb m hier volgens mij

(klik om te vergroten)

Ik heb m hier volgens mij
Pauls
@Emmink Daar zou de nr ook bij moeten staan maar dat telt niet als chassis nr, die staat zoals het woord zegt in het chassis, op dit alu plaatje staat de cabine nr op, en op de vooras is wss ook de DENA nr te zien. Als er ooit een andere cabine is gemonteerd en het plaatje is niet correct aangepast, heb je een probleem . En dit weet je dus niet als je trekker 2° hands is.
Emmink
@Pauls oh oké. Dank voor de tip. Ik heb dr zelf nog niet naar gezocht maar liep er langs en toen zag ik deze, vandaar
KMMF
Dit staat in het instruktieboek.

(klik om te vergroten)

Serienummer
hylke de jong
Heren bedankt voor de info ik zal de front hef (even) demonteren om even te kijken
Plaatje op de zijconsole zit er niet meer? Via de andere deur dan je instapt zou je hem moeten kunnen zien.
hylke de jong
Ja wel maar hij moet ook ingeslagen zijn !

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6170 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN