Fendt favorit 822 Voorasvering en druk in stikstofbollen

Weet er iemand welke druk op welke stikstofbol moet voor goede werking voorasvering.ofhoe kan ik die vering optimaliseren
graag jullie reacties
fendt favorit 822

Reacties

radium45
Waarover heb je het over? Welk voertuig?
fendt favorit 822
Voorasvering fendt favorit 822
radium45
Bij mijn CVX dient dat 35 bar per bol te zijn. Afgelopen zomer een paar nieuwe gemonteerd. Heb nu sterk de indruk dat de originele nooit wat gedaan hebben, wat een comfort nu.
fendt favorit 822
Ik heb de indruk dat hij weinig of niet veert
Gielfendtpower
De grote en kleine die in het ventielenblok geschroefd zijn horen op 50 bar te staan. De kleine die met een t-stuk in de leiding staat moet op 120 bar staan.
Voordat je ze los draait eerst het systeem van druk halen. Beide spoelen op het ventielenblok van de voorasvering ongeveer 5/10 seconden tegelijk 12 volt geven. Je hoort de olie dan wel weglopen uit het systeem.
fendt favorit 822
Eventueel een grotere zetten ,meer olie inhoud zou dat helpen voor betere vering te krijgen
930triplemaaier
@fendt favorit 822 ik zou daar mee oppassen. Als je te grote neemt dan dan kan het zijn dat ie op het eind niet goed afdempt omdat dan de druk niet snel genoeg op loopt als de cilinder ingedrukt wordt en dan bereik je precies een averrechts effect en krijgt je vooras/voorasvering alleen maar meer te lijden.
mf6495driver
@fendt favorit 822
Als de vering te stug gaat kan het ook een oplossing zijn om wat gewicht voorop te hangen. Dat helpt bij onze fendten allesinds,
+1
Turbogurbo
Toevallig net een video over gezien deze week. Hij heeft ook de goede drukken erbij.
T930
@Turbogurbo leuke en interessante video weer wat er bij geleerd
fendt favorit 822
Hier ga ik zeker verder mee kunnen na meten en calibreren merci
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!