Agria 1700 - Afstellen agria 1700 met bing carburator 1/26/303

Kan er mij iemand vertellen hoe een tweetact carburator (van het merk BING 1/26/303) van een agria frees moet afgesteld worden? Motor start maar moet steeds met het gashendel spelen om draaiende te houden.
Eventueel een handleiding van deze carburator.
brimar

Reacties

yoohan
Ik heb nooit met een Bing van 26mm gewerkt, alleen met kleinere Bing carburateurs. Maar heb je de carburateur al goed schoongemaakt van begin tot eind? Daar begint het mee.

Afstelling van een carburateur bij tweetakt begint met de sproeier. Maar als je verder helemaal niks aan het motortje veranderd hebt is de sproeier niet opeens te groot of te klein. Daarna kun je de gasnaald afstellen, die zorgt mede voor het goed oppakken van het gas.
Daarna nog luchtschroef, denk dat die er wel opzit bij een Bing van 26mm. deze draai je helemaal in en dan 1-2 slagen uit, dat is standaard afstelling. Van daaruit proberen hoe hij het beste op gas reageert. En zorg voor een goed, schoon luchtfilter.

Alles met warme motor doen trouwens, dat is belangrijk.
brimar
@yoohan Bedankt voor de info , ik ga proberen van een foto te plaatsen zodat gij de schroefjes kan benoemen. Agria is van mijn broer.
brimar
Foto van carburator

(klik om te vergroten)

Afstellen agria (Bing) : Welke schroeven voor wat?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Agria 1700 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!