Illustratie van:

Case MX 120 - update 2000

Hoi
Ik wil een mx 120-135 aanschaffen. Nu heb ik begrepen dat er in 2000 een update heeft plaats gevonden (kun je zien aan de aftakas inschakelhandel.)Mijn vraag is , hoe veel beter zijn de mx 'en van na deze update?
gr arjen

Deel dit topic

Reacties

NewHollanddriver
Bij mijn weten zijn ze gelijk alleen uiterlijk veranderd
DaanHaar
Niet beter of slechter. De eersten waren in de basis zelfs beter door de betere onderdelen.
Johndeere6210r
Ik denk niet dat het verschil echt groot is. Ik zou voor de mx120 serie gaan. Ik heb al gehoord dat de grotere in de serie niet echt schitterend waren. Geen grote trekkracht en veel diesel verbruiken. De Mx120 is wel redelijk goed.
Siebenga
Bedoel je mx of mxm? Ow laat maar je bedoeld de mx! 😄
Case-IH Fan
Alleen in de cabine is wat veranderd, verder zijn ze aan elkaar gelijk op de gebogen sticker na. het maakt ook niet veel of je nou een 120 of 135 neemt want die zijn toch het zelfde vermogen na.
mx100c
Nieuwe versie (aftakasknop + spadberdbed.} vaak storing ,foutcode door kapote knop of spatb. bed.of teweinig stroom,moet je bij de smit de box leegmaken.
caseihmaxxum
De eersten van 2000 met nieuwe aftakasschakelaar en voorasveering hebben ook nog rechte stickers. (tot maart 2000)

(mx100c) Storing voor de aftakas kun jezelf zo leeg maken en opnieuw in laten regelen, wel even de storingscodes opschrijven.
_adams
Wij hebben de oudere serie mx 120 daar zijn soms wel wat kleine storingen aan bv de relais van de starter ging niet altijd en viel hij soms stil als je hem net gestart had verder aan de oliekoppen vaak lekages,maar verder trekken doet hij redelijk goed en hij is sterk genoeg geboud

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case MX 120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
103