Illustratie van:

Mc-Cormick D 436 - differentieel wil niet meer uit

Bij mijn D 436 zit mijn differentieel vast (ingeschakeld). Ik heb geprobeerd om een gat te boren in de pen om schroefdraad in te tappen. dit is niet gelukt. Is er nog een mogelijkheid om de trekker van zijn differentieel te krijgen, of moet de achterbrug open, hier heb ik geen ervaring mee.

Wie weet raad?

mvgr
Han Zweerink
BAAK

Deel dit topic

Reacties

caseih212
Het beste even de complete 'rempot' eraf schroeven en overal goed kruipolie inspuiten en dan een dag of wat wachten. Vervolgens een goede griptang erop en zachtjes de pen naar buiten proberen te tikken (dus met de hamer tegen de griptang slaan). Bij mij is het op deze manier altijd nog gelukt. Heel iets warm stoken wil ook nog wel is helpen 😉
Han Zweerink
@caseih212

Door het boren is de differentieel pen er ongeveer 2 centimeter ingeschoten Kan dit extra nadelig zijn of maakt dat niet uit. Zit er binnenin een veer of hoe werkt dat?
Ik heb al wel een slangetje met kruipolie bevestigd aan het uiteinde
jo845xl
Wat ook (niet overdreven veel) werk is , is dat je het hefblok erafhaald , dan kun je van binnenuit werken .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 436 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!