Te koop: Bietenzaaimachine Hassia Exakta-s 12 rij

Bietenzaaimachine Hassia exakta-s 12 rij, een balk met transportwielstel. Alle zaaikouters vernieuwd, en de zaaischijven laten testen, sindsdien 6 ha gezaaid.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Hassia

(klik om te vergroten)

Hassia

(klik om te vergroten)

Hassia

Reacties

langeslagdiesel
Waarom nu al weer van deze zaaimachine afscheid nemen?
wotan2
@langeslagdiesel ik heb hem nog steeds, vergeten de advertentie te verwijderen.
Ik ben geëmigreerd naar Frankrijk, en suikerbieten was ik in nederland al mee gestopt (verkoop grond). Het leek me niet handig om deze machine hier mee naar toe te nemen vanwege de transportkosten, en weet ook niet of ik hier nog (voeder)bieten teel, suikerbieten staan er in de regio zowiezo al niet.
Mijn broer heeft hem op de aanhanger meegenomen, toen hij hier op bezoek kwam, hij had de ruimte nodig. Dus nu is ie toch mee geëmigreerd.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!