Iemand bekend of ervaring met Misteragri.com

Heeft iemand ervaring met Misteragri.com?

Ik wil er wat bestellen maar wat vragen over hun producten dus probeer contact te zoeken.
Ze reageren al 2 dagen niet op de mail en telefoon nemen ze ook niet op.

Aangezien het een webshop betreft gaan bij mij dan wel de alarmbellen af.

Dus iemand positieve ervaring ermee?

Deel dit topic

Reacties

+1
Pauls
Ik ben er 2 jaar geleden eens langs geweest, hadden toen net een nieuw gebouw, heeft ook ff geduurd eer ze mail beantwoorde, niks gekocht, maar sindsdien ook niets meer gezien behalve reclame.
+1
rickboer blija
Wij hadden er een topstang besteld.
Duurde eeuwen (7 a 8 weken) voordat hij kwam
Was het ook nog de verkeerde.

Gemaild en reactie teruggekregen dat ze de goeie op zouden sturen en wij de verkeerde retour konden doen.

Uiteindelijk geld teruggestort gekregen zonder ook maar enkele verklaring.

Wij bestellen er niet meer.
+1
1046
Als je al slecht contact krijgt. In welke vorm dan ook dan ist nie wat
+1
Husqvarna
Als je googled op het adres krijg je een tiental websites 'Agrixpert', 'Kraffter', Laumetris, Swenson, Solis, klinkt allemaal als wat Chinese braggel.
Heb zelf wel ervaring met Amacoo, en dat duurt in het ergste geval ook een paar weken maar tot nu toe wel altijd geleverd gekregen, als het wel snel moet Techniekwebshop of Indi, en heel snel dat gewoon naar de LMB en via Kramp of GRanit, altijd goed.
+2
yoohan
@Husqvarna
Ik heb als particulier ook goede ervaringen met techniekwebshop, ook omdat je met bestellen goed kunt zien welke datum het leverbaar is. Kun je soms rekening mee houden als je een bestelling snel in huis wilt hebben.
MisterAgri heb ik nooit iets besteld.
+1
1046
@yoohan techniekwebshop is over het algemeen duur. Heb meerdere dingen vergeleken met kramp en granit. Die zijn 2 tot 2,5 x goedkoper dan techniekwebshop. Had schakelaars nodig v hella. Bij tws koste die 25 eurie en bij granit koste die mij 10 euro via dealer. Dan is de keus gauw gemaakt en nog sneller in huis ook
+1
valtraaa
@1046 klopt techniekwebshop is net als indi kramp verdeler voor de particulier. Ik kon via mijn werk 2 cilinders bij kramp bestellen tegen 1 bij techniekwebshop.
+2
yoohan
@1046
Klopt, daar heb je gelijk in. Alleen wil ik niet elke keer het lmb van hun werk afhalen voor een paar kleine onderdelen voor mij. Dus dan bestel ik weleens via techniekwebshop.
+1
deufi
Vorig jaar eens wat besteld. Werd gewoon opgenomen en gaven netjes advies. Werd ook teruggebeld toen een specialist even afwezig was. Producten waren binnen een paar dagen binnen.
+2
Sideswipe
Dank jullie wel. Heb een lokale (kleine) LMB gebeld en die levert gewoon Granit en Kramp spullen dus ik bestel het daar wel.

Prijzen zijn ongeveer hetzelfde als op die MisterAgri site dus maakt het mij niks uit en ik help een lokale ondernemer aan een beetje omzet.
+1
1046
@Sideswipe service is ook wat waard😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0