International 744 - olielek servopomp

Hallo,
Ik heb een probleem met een olielek aan de servopomp van de international harvester 744. Het gaat om de oliekeerring aan het uiteinde, achter de 2 roulementen. Kan ik deze gewoon vervangen, zonder dat ik de pomp uit de tractor haal, en zonder dat ik de pomp volledig uit elkaar moet halen ? Op 't eerste zicht lijkt me dit te doen, daar het toch het laatste onderdeel is achter de 2 roulementen. Ik heb reeds een vervangstuk :
oliekeerring voor orbitrol case IH 3216084R1
Wat is jullie ervaring hiermee ? Zou ik ergens een handleiding kunnen vinden om dit zelf te doen ? Mijn verdeler verkoopt me liever een volledig nieuwe pomp (te weinig verdiend aan de keerring)
Alvast bedankt,
Pieter

Deel dit topic

pieterleemans1

Reacties

IH-Kees
docs.google.com/leaf/…
pagina 78

@Machineman heeft ervaring met zijn orbitrol, misschien kan hij je verder helpen
CVT6230
Volgens mij moet hij volledig uit elkaar, wel goed kijken of je de goede afdichting erbij hebt, zit wel wat verschil in.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 744 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!