Fordson Super Major - Hefinrichting werkt niet toen ik hem kocht

Beste leden ,
Toen ik mijn super major kocht werkte de hefinrichting niet dus heb olie afgelaten omdat er water in zat vervolgens ververst door HFO 64 hydroliek olie nu werkt hij nog steeds niet maar er zitten ook olie druk leiding op en daar komt een beetje olie uit gelopen en de heflatten kan je ook met de hand bewegen
Zou iemand weten hoe het komt ?
Alvast bedankt

Deel dit topic

jeroom-verhelst

Reacties

pitman
Onder in het hefdeksel zit een schuif, die wil wel eens vast zitten na langdurige stilstand. Moet het hefdeksel eraf. Is ergens wel een foto van te vinden op internet, zo niet kan ik em ergens vast wel vinden. En het is normaal dat je de heflatten zo op kan tillen. Dit is het ventiel aan de onderkant van je hefdeksel daar zit het schuifje in.
jeroom-verhelst
@pitman en waar zou dit schuifje juist zitten in het stuk ik heb hier al het deksel er af is het stuk boven die tropet achtig iets
jeroom-verhelst
@jeroom-verhelst

(klik om te vergroten)

jeroom-verhelst
@pitman heb het gevond en zat idd vast maar werkt niet maar zie wel dat ik nu olie druk heb ik leesde iets van een knop aan de zitting om de externe leiding uit te schakelen en dat de hef dan terug werkt klopt dat ?
Clayson M80
Voor de hef werkt moet de astak as worden ingeschakeld
pitman
Zit een ronde knop het hefdeksel de ene keer heb je externe ventielen en de andere keer de hef.
Is de blauwe knop niet die kleine zwarte.
jeroom-verhelst
@pitman het is gelukt
pitman
super
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major en hebben de trefwoorden hefinrichting en hydroliek geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!