Illustratie van:

Vicon Andex - Ervaringen Andex 844

Allen,

ik heb de kans om een heel nette Andex 844 hark te kopen. Reden dat ze weggaat is dat er speling komt op de bevestiging van de armen op de rotor. Voor de rest ziet der machine er top uit, 4 seizoenen. Aangezien voor mij de hoogte van de machine in transportstand geen probleem is, zou ik de armen gewoon vastlassen. Nu durven ze kapot gaan, vermoedelijk door de trillingen door de speling. Zijn er hier mensen die dit nog voorhebben en zo hebben opgelost? En wat zijn de ervaringen daarmee?

Alvast bedankt !

Deel dit topic

Reacties

Fendt926Driver
Hoi bart.
Hier een vicon andex 843.
De voorloper van de 844.
3e hands gekocht en nu al weer het 5e seizoen dat die hier draait.
Heeft nog nooit een arm verloren bij mij.
Armen hoeven er hier ook nooit af.
Kleine nadeel van mijn machine vindt ik dat bij zakken de elementen iets duiken en de armen vooraan eerder aan de grond komen dan de wielen.
Ook wel iets mooi om hem net tussen de wiers en wat nog moet tekunnen parkeren. Mede daarom heb ik de (zware) beschermbeugel er af gehaald.
Nu is het krap aan acceptabel met zakken laten

(klik om te vergroten)

M8 boutjes met busjes er bijop.
Is door de vorige eigenaar al gedaan.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

bartdereu
@Fendt926Driver Bedankt voor je reactie, inderdaad een héél mooie oplossing!
GerbertXL
@Fendt926Driver Dat is inderdaad een mooie oplossing. Lassen aan die armen moet je ook niet doen als het niet hoeft denk ik, dan breng je het zwakke punt alleen verder in de arm had ik het idee. En als die speling eruit is breek je ook minder snel een arm lijkt mij.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vicon Andex ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0