Illustratie van:

Fordson Super Major - Olie lek achterbrug super major

Beste leden
Mijn super major lekt aan waar de voorkant tractor vast gebout is met achterbrug via een bout volgens mij nu heb ik al de bout wat meer aan gespannen maar is nog niet over zou iemand weten hoe het komt of hoe ik het kan verhelpen

Deel dit topic

Reacties

+1
chucky5o
Nou nou... 7 tractoren met precies het zelfde probleem in één keer...
+1
roscho
@jeroom-verhelst
Beste Jeroom, ik heb het even nagekeken en kwam erachter dat je elke vraag in dit forum meerdere keren hebt gepost. Dat kan per ongeluk gebeuren, maar sommige lezers storen zich daaraan. Daarom neem ik even de moeite om je uit te leggen hoe je zoiets weer kunt verwijderen:

Op de computer:
Klik naast de titel van het bericht op de 3 puntjes en kies "verwijder bericht". Bevestig nog even en je bericht is weg.
Hoe het op de smartphone moet, weet ik niet precies, maar daar zal ook een menu te zien zijn waar je de optie "verwijderen" kunt kiezen.

Mocht je de (ten onrechte geplaatste) berichten niet meer kunnen vinden: klik op het enkele poppetje rechtsboven en klik op "mijn profiel". Kies dan een van de 4 kopjes, afhankelijk of het een bijdrage, reactie, foto of video was.
jeroom-verhelst
@roscho ja idd had problemen met mijn internet en stond er plots meerdere keren op mijn excuses hiervoor

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!