Illustratie van:

Fordson Super Major - Speling achteras repareren fordson

Beste leden
Ik kwam erachter toen ik de achterwielen demonterden dat je de achteras aan de linker kant los kan bewegen ik is volgens niet normaal dat er zoveel speling op zit het ijzeren ringetje was ook kapot das weet niet als het daar aan ligt of niet , zou me iemand kunnen helpen hoe ik het kan repareren?

Deel dit topic

Reacties

Fordsonfann
Hierbij nog een foto van het gene waar ik het over heb

(klik om te vergroten)

Hier heb ik er nog een foto van
blauwe tractor
Hefdeksel eraf, kijk je zo op de steekas moer.
Of dit met stellen nog te redden is valt nog te bezien. Lagers en cups zijn gewoon te bestellen, ik zou dan ook stofkappen keerringen enz bestellen .
Fordsonfann
@blauwe tractor welke lagers bestel ik dan het best en op welke website ?
verwijderd
Fordsonfann
@Fordsonfann sorry ik was fout ik heb nog eens gekeken maar zat een kapot lager tussen alle vuiligheid die er is in geraakt dus zal een nieuwe moeten bestellen zou er mij iemand kunnen helpen welk lager het juist is en welke keringen die er in moeten
blauwe tractor
Je kan deze om advies en onderdelen vragen:

facebook.com/Pit-Tractor-Parts-164440987684544/

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!