7

Is vloer isolatie nog te krijgen?

Ik ben bezig om de vloer van de dx 3.30 wat op te knappen. Nou zit daar isolatie op. Het spul is zo hard als wat geworden en breekt aan stukken.
Is dit spul of iets vergelijkbaars nog te krijgen? Toevallig zal in vandaag een inter cabine bij een spuiter staan waar volgens mij het zelfde spul in zat. Iemand een idee?

Deel dit topic

Reacties

Je bedoeld die rubber mat met een soort schuim eronder ?
@ruinerdexta ja dat zal het geweest zijn.
Zit op de vloer geplakt.
@KlaasM gewoon eens rond bellen bij tractor sloperijen of kijken wat nieuw kost
Hebben wij ook in de unimog een gluidwerende isolatie laag, geloof dat het uit de automotive, kant komt, google eens op geluiddemping voor motoruimte auto of zoiets en je komt genoeg tegen
Kijk eens bij Kramp op de site met zoekwoord: geluiddempende mat. Volgens mij bedoel jij zoiets?
Voor die vloermat hebben wij een 20 jaar geleden voor gekeken voor een Deutz 3.70, kostte toen 625 euro. Ben benieuwd wat die nu nog kost.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0