Ervaringen met landbouwwagen registratie. ??

Wij hebben landbouw wagens die geremd zijn (olie) zelfbouw remmen. Maar nergens een nummer hebben. Nu kunnen we wel een nummer regelen. Maar moet je nog met een bepaald getal beginnen voor een wagen?

Dit topic is ook zichtbaar op het Prikkebord

Zwaagdijk

Reacties

+1
cjw73
Gewoon zelf een nummer bedenken.
slagakker
Ik begrijp dat je alleen de remmen er als zelfbouw erop gezet hebt. Als het chassis van een merk is (bv Schuitemaker) staat er ook een nr in het chassis geslagen.Meestal links voor. Als ze de wagen niet kennen bij RDW vragen ze om fotos . Anders gewoon zelf plaatje maken van blik en er een nr met een slaghamer in laten slaan.Stuk of 6 nummers.
Zwaagdijk
@slagakker Oke. Maar je heb al gehoord van sommige die m er doorheen hebben bij het rdw?
porschestandard
@Zwaagdijk Ja het is mij wel gelukt met een zelf gemaakt nummer
Zwaagdijk
@porschestandard en hoeveel cijfers had je??
Pieter Buren
@Zwaagdijk op oud spul meestal een stuk of 6. Nieuwer spul meer
nhmonteur
@Zwaagdijk heb wel gehoord dat je beter geen letter O kan gebruiken. Dan kan het zijn dat ze hem niet herkennen en afwijzen.Je kan dan beter een cijfer 0 gebruiken.
porschestandard
@Zwaagdijk 10 Cijfers heb ik gebruikt.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!