Illustratie van:

Fiat 1100 - keering achter brug fiat 1100

Mijn fiat lekt een beetje bij het achterwiel, dus ik heb even een nieuw keeringsetje besteld.
maar nu is mijn vraag waar je de achter brug/as los moet halen. (heb even plaatjes geupload om te zien wat ik bedoel) kun je hem bij het wiel los bouten (bij de rooie pijl nummer 2) dat je die as er zo uit kunt trekken of moet je um bij de blauwe pijlen los halen??

weet niet of iemand hier ervaring mee heeft of mij het kan vertellen.
en dan niet van die kut reacties van moet je maar aan je dealer vragen want dat kan ik zelf ook bedenken

gr robin

afbeelding voor wat ik bedoel
tractorfan.nl/picture/584693/

Deel dit topic

Reacties

stannetje96
...
NewHollanddriver
Je moet de hele bil er wel af hebben
DESLAGERURRE
Moet je het telefoon nummer van jan hebben robin ? die legt dat je zo uit ...
ronald73
Loshalen bij die blauwe pijlen. Eidvertraging losschroeven en dan kan je as eruit halen. Daarna kwamen volgens mij de rode pijltjes aan de beurt.
guy
Je bent best dit te vragen aaan TF leden fiat900 of tf lid fiat 850, die hebben er deze en vorige winter aan gewerkt, die weten het zeker.
PatrickZ
Jammer dat je hem uit elkaar moet hebben
tm190nh
@guy
ja !
fiat900
Aan deze foto's ga je waarschijnlijk niet veel hebben, maar best eens vragen aan tf lid 'fiat 850' hij weet daar wel meer over 😄
Fiat1000
Je hele trompet moet eraf. Dan moet je die as eruit halen. Steekas zit geborgd aan de binnenkant dus kan er niet zo uit.
Wilting NH
Oke bedankt allemaal, het is mij nu wel duidelijk 😄

@DESLAGERURRE nee is niet nodig k weet het nu wel 😉 hem marcel soppe ook nog eem gevraagd, en die zij ook dat die hele trompet er af moet 😉
arjan de knooierd
@Fiat1000

dus als ik het goed begrijp gewoon bouten losdraaien die aan achterbrug zitten en dan borging er af halen van as en dan valt as er ook zo uit? is dit zo bij alle trekkers want ik moet er ook eigenlijk nog een keer mee aan?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 1100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!