Illustratie van:

Fendt Farmer 2 D - Waar zit deKoppeling aftakas op fendt farmer 2D?

Beste allemaal,

Ik ben de trotse eigenaar van een Fendt farmer 2D, ik wil er graag mee werken enzo. Ik weet al hoe je de aftakas aan moet zetten maar is er iemand die weet of er een koppeling is voor de aftakas? En waar die zit?
Ik zie graag een reactie.

Groet,

Nie,s

Deel dit topic

Reacties

fendt2
De koppeling geheel in trappen. Het onderste stuk is voor de aftakas. Er zit ook een hevel op die je om kunt zetten zodat de koppeling alleen het rijgedeelte stopt. Zelf nog nooit gebruikt maar kan wel.
Fendtfarmer2d
@fendt2 waar zit die hevel? Als ik de koppeling volledig intrap en druk de hendel voor de aftakas naar voren slaat hij in een keer aan
fendt2
Dan zal de afstelling opnieuw gedaan moeten worden. Tussen de pedaal en de as die het koppelings huis ingaat zit een stang die in lengte verandert kan worden. Meet de orginele stand en probeer hem langer en of korter te maken tot het wel werkt. Als dit niet meer lukt. Zijn er nog andere opties. Maar probeer dit eerst maar.

Ps:als je niet zeker bend kun je hem altijd weer op de orginele stand zetten.
Fendtfarmer2d
@fendt2 bedankt voor de tip, ik zal het morgen ff proberen
Fendtfarmer2d
@Fendtfarmer2d bedankt voor de tip, ik heb ff gekeken en de koppeling zat idd op de zelfde koppeling van de versnellingen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 2 D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
272