Deutz D6806 - Stang stuurcilinder beschadigt

De stuurcilinder van de Deutz d6808 die ik recent kocht had verschillende diepe krassen en putten in de stang van de stuurcilinder.

Een nieuwe cilinder hiervoor blijkt zeer prijzig en de stang vernieuwen lijkt onmogelijk aangezien de zuiger geklemd zit op de stang en niet los te krijgen is met warmte of pers.

Heeft iemand hier ervaring mee of heeft iemand een minder prijzige oplossing?

Deel dit topic

lennart-vermeulen

Reacties

Jan mf6465
Het lijkt me straf dat de zuiger niet geschroefd is op de stang. Ze hebben dat toch ook ooit moeten produceren. Een klempassing word zover ik weet niet toegepast op hydrauliek cilinders. Het risico op loskomen is veel te groot.
Fendt926Driver
Een foto verheldert veel.
Misschien 2 a 3 duidelijke fotos plaatsen in dit topic dmv het middelste icoontje (berg in vierkant venster) onder het reacktie veld
marcpd
Vraag bij je LMB of er een soortgelijke universele stuurcilinder te verkrijgen is, ik veronderstel dat je naar een originele gevraagd hebt. Een universele cilinder is gewoonlijk niet te duur.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6806 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!