Even voorstellen: Albert Brans

Ik ben eigenaar van een Nuffield die al jaren stil staat. En ben voornemens om deze te restaureren, maar ben beginneling. En geen faciliteiten. Dus uitdagingen genoeg.
Albert Brans

Reacties

Albert Brans
Deze site leek mij een site met veel mensen met ervaring om een stap verder te kunnen komen!
+1
Fendt926Driver
Welkom albert.
Welke type nuffield heb je precies.
En moet die technisch of uiterlijk opgeknapt worden?
Albert Brans
@Fendt926Driver Dank voor je reactie. Het is een Nuffield universal. Loopt op petroleum. Staat al meer dan 23 jaar in een schuur gestald..... zonder aandacht. Ik heb er nu de tijd voor om er iets mee te doen. Omgeving Leiden. Wil graag in contact treden met mensen die ervaring hebben met restauratie om mij te oriënteren hoe een en ander aangepakt kan worden. Er zal flink wat aan moeten gebeuren. Eerst technisch.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!