Werkt en compressor op een trekker bouwen en dan aansluiten op luchthoorns goed?

Ik wil graag luchthoorns op m'n trekker maar er zit geen lucht op de trekker. Werkt het dan om er een compressor met tank en die dan aan te sluiten op de luchthoorns?
Rik Dennekamp

Reacties

JD 6110
Compressor met tank kan wel... is stukje duurder en je lucht hoorns ook. Dan heb je het wel voor elkaar en ook flink geluid.

Of je neemt een lucht hoorn van 75 cm met een kleine losse compressor voor 30 euro per stuk. Iets minder geluid maar door zen formaat goed voor een mooie look 👍
Rik Dennekamp
@JD 6110 oké dankjewel, weet je dan ook welke tank en luchthoorns het beste zijn?
MaxxuM4ever
@Rik Dennekamp volgens mij zijn headly’s de beste met het mooiste geluid. Een compressor met een tank geeft de mooiste sound en direct een bak lucht als je aan het touwtje trekt, maar ook gelijk de duurste en ingewikkeldste manier.
Anders zou je ook eens wat kunnen experimenteren los van de de trekker met een accu en wat componenten voordat je alles netjes gaat op en inbouwen.
JD 6110
Dat heb ik zelf niet. Google doet wonderen
Deutzke fahr
Dat gaat prima, het enige waar je op moet letten is dat de compressor voldoende liters lucht maakt, anders is je tankje meteen leeg met een paar keer toeteren.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!