Deutz F2L612 - Vin nummer bij wissel koppelingshuis

Hallo,

Mijn F2L612 heeft vorig jaar een ander koppelingshuis gekregen met vertragingsbak. Hierdoor heeft de trekker een ander serienummer ingeslagen dan op het type plaatje van de originele trekker staat.

Wat is verstandig om nu door te geven aan de RDW het originele nummer (het originele koppelingshuis heb ik nog als reserve onderdeel) of het serie nummer van het koppelingshuis wat er nu in hangt?

Groet,
Len
LG0enga

Reacties

farmkoos
Hoi Len, je moet het INGESLAGEN nummer in koppelingshuis doorgeven.
blauwe tractor
Bij Delegro.com hebben ze originele type plaatjes te koop.
LG0enga
Het serienummer staat ingeslagen in het koppelingshuis, wat ik heb vervangen door eentje van een slooptrekker. Welke moet ik nu doorgeven aan de RDW. De originele, of die van de slooptrekker.
farmkoos
@LG0enga het nummer van de trekker waarmee je gaat rijden dus wat in het koppelingshuis staat van je sloop trekker. overigens kan je met het andere nummer ook een kenteken aanvragen mocht die ooit weer opbouwen en gebruiken.
goeiedag eem
@LG0enga staat er ook nog ergens het originele chassisnummer op een aluminium type plaatje op de trekker? Daar wordt meestal alles op aangeduid wat belangrijke informatie is, dus zou ik dat nummers nemen, het oude originele nummer
farmkoos
@goeiedag eem de rdw vraagt het INGESLAGEN CHASSISNUMMER, dat is een nummer ingeslagen in het chassis.
goeiedag eem
@farmkoos in mijn beleving is de capaciteit plaat altijd leidend, daar is hij ook ingeslagen stel dat je van 3 trekkers 1 hebt gebouwd.......
farmkoos
@goeiedag eem bij een a.p.k is er maar één nummer belangrijk dat i het ingeslagen chassisnummer in het chassis.
Een typeplaat is niet nodig.
goeiedag eem
@farmkoos jij je zin jonge, 👍👍👍,
joop-same
@LG0enga Als je een nieuw huis had gemonteerd dan stond er ook geen nummer in, je moet dan het oude nummer er opnieuw inslaan.
+1
LG0enga
Ik denk dat ik maar een kenteken ga aanvragen op het ingeslagen nummer van het nieuwe koppelingshuis.

Bedankt!
Bert353
Je kunt de rdw er ook even over bellen, mijn ervaring is dat ze heel redelijk zijn, en als je de situatie uitlegt, en doet wat hun vragen, weet je zeker dat je goed zit.
Ik heb ook wel eens een auto gekocht (na contact met rdw) waar geen papieren bijzaten, die hebben hun , nadat ik een technische keuring gedaan had gewoon verzorgt, en een week later had ik het NL kenteken in de hand.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz F2L612 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!