Deutz D6006 - Kabels aansluiten leidingverbinder?

Hoi allemaal,
Ik ben met een Deutz d6006 aan het opknappen, hij is nu bijna klaar maar nu kom ik aan de kabels toe. Ik heb de stadlichten en achterlichten nu goed aan gesloten (met behulp van schema). Alleen op dit schema staan geen kleuren en ze hebben het over leidingverbinders? Weet niet precies wat dat is maar hier door kan ik niet zien waar de kabels heen lopen. Heb daarom vooral moeite met de knipperlichten en koplampen, en evt claxo . Heeft iemand een oplossing? Of fotos met kleuren bij de zekeringkast (orginele draden natuurlijk anders helpt t niks).
Ik hoor t graag!
Deutz03

Reacties

goeiedag eem
Heb de complete kabelboom voor mijn 10006 zelf gemaakt, ik heb het zo gedaan dat alles vanaf de accu, dynamo en startmotor gewoon werkt zoals het schema aan geeft inclusief de olie druk sensor en en laadstroom. En dat alle maal via de zekeringkast en contact slot naar de schakelaars en controle lampen, als je dan gewoon simpel nadenkt en de verlichting van een aanhanger aan kan sluiten lukt dit ook, altijd de aarde via een extra kabel laten lopen en onder de versnellingbak aan een dikke bout maken, niet via het spatbord zelf
Deutz03
@goeiedag eem oke bedankt, de massa heb ik wel op het spatbord, dat zal ik nog even aanpassen. Zal er nog eens mee bezig gaan, en proberen wat je zegt maar weet jij ook wat het nut is van die leidingverbinders?
+1
goeiedag eem
@Deutz03 leiding verbinders kunnen wel eens de verzamelblokjes onder de treeplank zijn war je bepaalde kabels aan elkaar koppelen die aan elkaar moeten
Deutz03
@goeiedag eem ja zoiete denk ik ook, bedankt
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6006 en hebben de trefwoorden kabels en aansluiten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!