International 423 - Hoe zit een enkelwerkend ventiel aangesloten

Hallo allemaal,

Op onze 423 zit een enkelwerkend ventiel opgebouwd. Maar iemand heeft hem er op een nogal beunhaasmanier opgebouwd dus ik weet niet of die wel goed aangesloten zit. Hij zit nu rechtstreeks aan de persleiding van de pomp aangesloten. Van het stuurventiel gaat dan weer een leiding naar de ingang waar volgens mij origineel de persleiding in gaat. Klopt dit zo of moet dat anders? Heeft iemand misschien een foto en/of uitleg over hoe het wel zou moeten op een 423?

Deel dit topic

Trekkerfan05

Reacties

Jan pieter
Maak een foto van Het hydraulische ventiel.mijn smalspooor 633 heeft ook een enkelwerkend hydraulisch ventiel
Klein Rot
@Trekkerfan05
Dat zou moeten kloppen de drukleiding gaat eerst naar het ventiel en van het ventiel naar de hefinrichting. Als je dus het ventiel bediend kan de hefinrichting niet werken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 en hebben de trefwoorden hydrauliek en aansluiten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!