Mc-Cormick D 219 - Mc cormick D219 schuder, hark of combinatie

Beste tractorfans
Wat voor schudder/hark zouden jullie adviseren achter de d219 met hef? Ik zat zelf te denken aan een pz strela of trommelschudder maar hij heeft geen zwaailat
Hopelijk kunnen jullie mij verder helpen

Mvg wybren
Wybren de vries

Reacties

Henk Heida
Ik zou voor een trommelschuddertje gaan liefst met zwadborden. Het tillen van een strela is zo'n beetje de max plus de werkbreedte vraagt ook de nodige pk's. Waarom het trekkertje opblazen. De strela hangt nogal ver achter de trekker ook.
Klein Rot
@Wybren de vries
Een DGD4 kon een strela tillen maar hield dan met moeite de voorwielen aan de grond.
Met de strela in de hef was het erg moeilijk een bocht te nemen zelfs op verharde ondergrond
Henk Heida
Ik heb zo'n 40 jaar terug veel met een 214 en later 219 geschud met een eureka trommelschudder ging prima. Die hadden geen hef maar konden de gehele dag door schudden zonder problemen met verhitten etc.
Wybren de vries
Ja @Henk Heida we zaten al te twijfelen tussen een veenhuis, kemper of eureka maar zag op markplaats zag ik veel meer pz stela staan dus dacht vroeg ff
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 219 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!