Atlas 1202D - Welk type snelwissel mogelijk?

Ik heb een atlas 1202D. Hierop had ik graag voor afvoer van puin een puinbak op aangesloten zodat het opscheppen van grond beperkt wordt. Nu vraag ik mij af welke snelwissel er op dit type van kranen mogelijk is zodat hierop een puinbak kan op worden aangesloten? Of zijn er ook puinbakken beschikbaar die rechtstreeks op dit type kraan kan aangesloten worden?

Deel dit topic

Kenneth

Reacties

wim-same
In principe kan je nog steeds bakken bestellen die rechtstreeks aan de kraan zit, maar ik zou toch voor een Verachterd systeem gaan. bijna alle bakken hebben deze aansluiting
jan-broekate
Gewoon een cw30 kan er wel aan het merk maakt niet heel veel uit .
varken
@jan-broekate
ik heb wel een puinbak passend aan CW30 liggen
jan-broekate
@varken te koop dan
robbin lamers
Anders even contact opnemen met Sloot didam, deze hebben veel spul liggen voor die atlasjes
GerbertXL
Let wel op dat je een snelwissel specifiek voor jouw kraan moet hebben. Van andere kranen kunnen ze wel passen maar dan kan je geometrie verpest worden.
+1
jan-broekate
@GerbertXL je moet gewoon op de pen dikte letten en de afstand tussen de pennen
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 1202D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!