Delphi sicma Multistekker gezocht.

Wie kan mij vertellen waar ik deze stekker met pennen zou kunnen bestellen met een redelijk korte levertijd. Heel internet afgespeurd maar ik kan ze nergens vinden.
Een zelfde stekker aan een gebruikte kabelboom is ook welkom.

Het gaat om een Delphi Sicma stekker. Kleur grijs. 24 aansluitingen, waarvan 6 grote pinnen en 18 kleine. Het gaat om de mannelijke kant.

Op de foto’s de stekker die ik zoek.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

Klein Rot
@nhmonteur
Waar zit deze stekker aan of in
nhmonteur
@Klein Rot deze zit aan een spuit machine. Ik moet voor deze machine een verlengkabel maken. De tegenstekker is gewoon bij kramp te bestellen. Alleen dit deel kan je nergens vinden. Ja of er zit weken levertijd op.
Bij de oudere New Holland smalspoor tractoren worden deze stekkers ook gebruikt. Maar helaas zijn ze daar ook niet los te bestellen.
hobbyboer
@nhmonteur is het een optie om de kabel te verlengen i.p.v. een verlengkabel te maken?
nhmonteur
@hobbyboer dat zou kunnen. Maar ze willen de verlengkabel vast op een trekker maken. Dus dat is helaas geen optie.
geertyb0y
Rs-online / rs-components, hebben veel verschillende stekkers liggen en redelijk korte levertijd. Hebben het vaak de volgende dag in huis
Kubota
211PL249S8033 is het artikelnummer bij Mouser zo te zien, geen ervaring met dit bedrijf maar is volgens mij vergelijkbaar met RS-online, maar bij RS kon ik m niet vinden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0