Zitten er hier ook tuinaanleggers, hoveniers en stratemakers die een minishovel huren of kopen?

Beste Leden,
Voor een onderzoek van school zou ik graag enkele mensen wat vragen willen stellen. Ik zou graag met tuinaanleggers, hoveniers en misschien stratemakers in contact komen die weleens een minishovel huren of kopen. Ook paardenhouders en campinghouders met een huur, lease of koop shovel zou ik willen horen? Vind je het leuk om mij te helpen? Stuur dan even een mail naar onderzoekminishovel@gmail.com met de bevindingen op de vragen van de lijst, duurt max. 10 min!

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Als u uw bevindingen naar mij toe zou kunnen mailen zou ik hier erg mee geholpen zijn!

Reacties

yoohan
Als ik je een tip mag geven: er zijn online enquête tools te vinden. Dan hoef je het niet over te typen, maar kun je je uitkomsten importeren in Excel oid.

Verder kan ik je niet helpen, rijd nooit op een minishovel 😁
walker1
Misschien bij vraag 13 bij de mogelijke antwoorden nog de optie "verdrietig" toevoegen.
Yanmarthomas
Ik heb een mailtje verstuurd met mijn antwoorden. Success ermee
Sideswipe
Ik huur nooit een shovel. Wel eens een paar keer een graafmachine gehuurd.

Dan zou ik echt niet weten waarom een paardenhouder een shovel zou huren. (behalve als zijn eigen apparatuur defect is).

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0