Renault 681 - Chassisnummer waar precies te vinden

Goedendag,

Voor het kenteken van onze 681 S ben ik op zoek naar het juiste chassisnummer. Rechts voor bij de vooras staat een nummer maar ook als je de moterkap open doet bij de dieseltank op het ruitvormig plaatje staat een nummer. Welk nummer is nu het chassisnummer?

Grtz
Vincent89

Reacties

tony-baving
Ben ik ook benieuwd naar.
Kosk123
In het ruitvormig plaatje is in het midden een nummer uit gedrukt. Dit is het chassisnummer
Rietman
@Kosk123 Het nummer op dit typeplaatje hoort het zelfde te zijn als het ingeslagen nummer, Bij controle is het typeplaatje met het juiste nummer niet genoeg, Het RDW eist het ingeslagen nummer.
+1
Rietman
Het ingeslagen VIN nummer staat op de gietijzeren voorasdrager aan de rechter zijde van de trekker t.h.v. de radiateur, dus net boven de vooras, natuurlijk staat het nummer ook onder de motorkap tegen de tank aan, daar vind u het type plaatje in de vorm van het Renault logo, als deze nummers het zelfde zijn dan weet u het juiste nummer. Soms moet u echt even de laklaag iets verwijderen om dit goed te zien, bij navraag van RDW vraagt men om een duidelijke foto van dit nummer. Succes !
Vincent89
Het uitgeslagen nummer op het ruitvormig plaatje komt niet overeen met het nummer bij de vooras. Op het ruitvormig plaatje staat uitgeslagen 91202s. ( bovenaan staat R7491) Bij de vooras staat 7700609295.
Misschien weet iemand toevallig ook het bouwjaar gelijk?
+1
Rietman
@Vincent89 nummer R7491 is het technisch type en het nummer 7700609295 zal allicht een gegoten nummer zijn, dat is het onderdeel nummer en geen serie of VIN nummer, Het VIN (voertuig indificatie nummer) is een ingeslagen nummer, het nummer staat echt wel op deze plaats. soms even lak weg borstelen . Ik denk zelfs dat het nummer 91202S een deel er van is van het VIN nummer.
spotmelker
@Vincent89 bij mijn Renaults was het een 7 cijferig nummer.

(klik om te vergroten)

Vincent89
Het klopt dat het nummer niet compleet was, wat ik stuurde. Ik heb het ingeslagen nummer nu ook gevonden. Bedankt. Nu het bouwjaar nog....

(klik om te vergroten)

walker1
Kan iemand mij vertellen van welk bouwjaar onze 751-S is? Zou 1982 moeten zijn, maar wil graag zeker zijn.

(klik om te vergroten)

Plaatje op brandstof tank
walker1
En ook het ingeslagen nummer rechts voor R7501 0160793

(klik om te vergroten)

Ingeslagen nummer
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 681 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!