Hoe verwijder ik dit account?

Beste mensen. Hoe kan ik dit account eigenlijk verwijderen?

Ik kan nergens een knop vinden waar mee dat kan.

Of moet ik iemand mailen?
Nielz

Reacties

+1
wotan2
Simpel antwoord: niet.
+21
stijn-de-bock
Een foto van een blote dame plaatsen, eventueel met tractor, account zal wel verwijderd worden 😅
+6
langeslagdiesel
@stijn-de-bock wel een lelijke dan. Voor een mooitje mag ie blijven,,,,,, . Toch??😁
+2
MF 2725
+2
Towaberg
@stijn-de-bock goed geprobeerd Stijn!!!
+6
basia
Of regelmatig vloekwoorden plaatsen ; zoals @Wimsumar ; word je ook verwijdert .
(En terecht , althans volgens mij )
+1
hoest
@basia dit naam heb ik lang niet gehoord😅
+10
DANOONTJE POWERR
@basia dat is ook niet altijd afdoende, @oldmanjose is ook verwijderd maar als @blauwe tractor gaat hij vrolijk verder met gal spuwen.
blauwe tractor
@DANOONTJE POWERR
Misschien eerst even de balk bij jezelf verwijderen, dan kun je altijd er nog anderen bij betrekken ook al zijn het maar splintertjes.
+1
BouwmanH
@blauwe tractor En doorrr... 😞
+2
DANOONTJE POWERR
@BouwmanH jeugdig enthousiasme van opa Jos... 🤪
+3
SJB533
@blauwe tractor
Het is echt niet gek bedacht door @DANOONTJE POWERR, dat hij, ondanks die voormelde balk in zijn oog, jouw er op wijst, dat er bij jou een heel bos tussen jouw oogleden groeit... Jij weet, net als veel andere leden hier, dat jij al menig maal bent aangesproken op jouw gedrag hier! Of vind jij, dat jij de Messias bent? Vreemd, dat de Heilige Schrift dat niet vermeld en dat ik de Heilige Vader daar ook nog nooit over gehoord heb. Maar misschien weet de Eerwaarde hier in het dorp meer, zal hem eerdaags eens bellen, als ik het niet vergeet en ik tijd heb. (Ja, ik heb inderdaad wèl genoeg te doen)
+2
SJB533
@basia
Nee, account is er nog gewoon, alleen inloggen kan niet meer
+4
roscho
Ik denk dat de maker van deze site zich niet voor kon stellen dat iemand hier weer weg wou en is er simpelweg niet in die mogelijkheid voorzien.
Een @admin zou die mogelijkheid wel moeten hebben, misschien kun je daar een verzoek doen.
+6
Rozema
De vraag van het topic snap ik heel goed. Ook al is de persoonlijke informatie op het profiel beperkt, deze kan dus niet worden verwijderd. Op basis van de steeds strengere wetgeving (AVG) lijkt het me meer dan normaal dat hiervoor een functionaliteit in het leven geroepen word. @admin @Tinus
Sideswipe
Lijkt me raar om een account te verwijderen (blokkeren is logischer). Wat gebeurt er anders met de reacties en topics van diegene?
roscho
Quote Reactie van @Sideswipe:
Wat gebeurt er anders met de reacties en topics van diegene?

Da's een goede vraag. Als een account verwijderd wordt, zou het hele forum nagezocht moeten worden naar postings en reacties en ook naar reacties op reacties van dat account. Daarmee kloppen de draadjes niet meer.
Wellicht is het dan handiger om alles maar te laten staan, maar alleen de persoonlijke gegevens van de opzegger te verwijderen of onzichtbaar te maken. En dan maar hopen dat niet ergens in de postings toch nog persoonlijke gegevens staan.
InsaneNL
@roscho afhankelijk van hoe de site opgebouwd is heeft dat niks te betekenen, als we uit gaan van een standaard SQL database (waar ~90% van alle sites op gebaseerd zijn) hoeft het niet veel moeilijker te zijn als: "verwijder alle rijen(oftewel reacties) uit de tabel reacties waar de gebruikersnaam nielz is".

Een andere optie zou zijn: Update de gebruikersnaam naar verwijderd in alle rijen waar de gebruikersnaam nielz is

Dit zijn even versimpelde versies van SQL commandos al zijn de daadwerkelijk commando's niet veel moeilijker als dit, maar de site gaat op zijn bek als ik echte commandos in de tekst probeer mee te geven. Wat redelijk goed is, je moet niet willen dat echte commando's zomaar door komen en uitgevoerd kunnen worden, beter bekend als SQL Injection

Ik doe hier natuurlijk 20+ aannames over hoe de backend van de site is opgebouwd maar gebruikers verwijderen en anonimieseren hoeft helemaal niet spannend te zijn. Ik heb het idee dat ik aardig in de richting zit met de aan name dat dit op SQL gebaseerd is, de site gaat op zijn bek als ik een SQL commando als voorbeeld probeer mee te geven
roscho
Quote Reactie van @InsaneNL:
verwijder alle rijen(oftewel reacties) uit de tabel reacties waar de gebruikersnaam nielz is

Dat lijkt simpel, maar is het niet. Stel je voor dat alle reacties van "nielz" verwijderd worden. Er zijn ook mensen die daarop gereageerd hebben. Die reactie raakt dan plotseling kant noch wal.
De optie om de gebruikersnaam te wijzigen is nog niet zo gek en wellicht toepasbaar. Alleen blijven in dat geval wel eventuele persoonlijke gegevens in de reacties staan.
Maar we weten niet hoe de site is gebouwd, laten we dit probleem maar aan de @admin overlaten.
dennisbouter
@roscho ik zie regelmatig reacties staan van iemand die "verwijderd" heet dus de oplossing is niet zo moeilijk lijkt mij
Bert353
@dennisbouter maar dan zie je idd zijn reacties nog.
+2
Sorry een keer een trekker gek, altijd een trekker gek😜🚜,
linders
@Jaring visser1991 Dat zeker
Sideswipe
Beste Niels, de oplossing is als volgt.

1) Ga met jouw tractor naar een spuiter of schildersbedrijf. (indien je geen tractor hebt dan één aanschaffen, staat vast wel wat op marktplaats).

2) Laat je tractor overspuiten/schilderen in RAL4003

3) koop op alie expres een furry pak/kostuum

4) Maak een bord achterop je tractor met de tekst:
"Ik ga een staatsgreep plegen"

5) Zorg voor iemand die kan filmen en fotograferen op de locatie.

6) Rijd in je gespoten tractor, gekleed in je furry pak naar het binnenhof en probeer naar binnen te rijden.

7) Diegene die filmt en foto's heeft gemaakt moet alles hier posten.

Of je account verwijdert gaat worden weet ik niet....

Wij hebben wel een hoop lol ...........:-)
linders
@Sideswipe haha goed idee ik sta hier volledig achter, moet wel zorgen voor een lucht hoorn lijkt me een leuke toevoeging bij dit plan.
+1
Sideswipe
@linders hahaha, is inderdaad een goeie. Ik denk dat Nielz dit niet meer leest, helaas.

Waarschijnlijk zijn de uren op voor dit jaar dat ie van zijn vrouw/vriendin/man/vriend achter de pc mag zitten.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!