Illustratie van:

Deutz D6806 - welke olie moet er in de hyrdaulic en motor, en hoeveel liter is dit ?

We hebben recent een D6806 gekocht en zijn deze nu wat aan het opfrissen. Het volgende wat op de agenda staat is oliewissel. Nu heb ik al wat zitten rondzoeken welke olie best in deze tractor gaat en hoeveel liter ik ongeveer nodig heb van elks (motorolie en hydraulicolie), maar ik vind dit nergens terug... Iemand die mij zou kunnen helpen ?

Deel dit topic

Reacties

Wij doen 15w40 in de motor van al onze trekkers. En van hydrauliek weet ik niet wat je het beste er in kan doen daar zijn veel verschillende meningen over
Ronald125
@Nick van Oosterhout versnellingsbak en hydrauliek zijn apart.
@Ronald125 weet ik maar de olie die erin moet is bij best veel mensen verschillend wij doen er zelf altijd 46 in maar die zou te dun zijn
marcpd
Doe ook 15 w40 op alle motors, D6806 een 10 liter, hangt af al dan niet nieuwe filter, vergeet de dieselpomp niet. Hydrauliek gaat ook perfekt met 15w40, hoeveel liter, weet ik niet, die van mij heeft 22000 uren gedraaid, pomp vervangen op 16000 uren. Als je de hef wil doen, effe stoel eraf, deksel eraf en reservoir schoon maken, zal na 40 jaar wel wat troep in zitten, en vergeet de aanzuigfilter niet.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6806 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
438