Illustratie van:

Same Silver 100.6 - dashboard

Hallo. Als wij de vierwielaandrijving aanzetten gaat het lampje op niet meer branden. Heeft iemand hier ervaring mee en misschien de oplossing?

Deel dit topic

Reacties

dennis fordson
Lampje of sensor stuk
ronald73
Lampje/zekering vervangen?
Wimsumar
Beste Peppeltje: Hoogstwaarschijnlijk zit er wat "Same-conserveermiddel'' (corrosie/roest 😉 ) tussen lampje en fitting.
Probeer een drupppeltje contactspray (of kruipolie) er op te spuiten.
Peppeltje
Het lampje is stuk(verwacht ik). Hetzelfde probleem is ook bij het verlichting(verlichting gaat aan alleen het lampje gaat niet branden).Ik ga morgen wel even kijken of contactspray werkt. Alvast bedankt
Rob Same mf
Op het knopje ? Of op dashbord bij onze silver 95 brand dat lampje hier
op het dashbord hoort zo denk ik
TomopSame
@Wimsumar

"Same-conserveermiddel" tussen de contacten in het dashboard zul je bij een silver niet vinden hoor. Tenzij je er af en toe wat water over gooit.
Bij onze Same is dat lampje ook kapot. Maar ik moet nog eens kijken hoe je dat lampje eruit haalt. Want dat is zo een klein prutslampje.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Silver 100.6 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
3