Gezocht: Case 745xl 4wd voorste kruisjes van de sturing aan het wiel links en rechts

photos.app.goo.gl/vZNgds98HsE97bCTA/
Dit is het nummer van de voorbrug. De cardans kraken tijdens het draaien.
Het is met dubbele kruisjes. Ik ben een hobbyist en gebruik de tractor om te Natuurpunt wat te helpen. Nu hebben we juist een wei gekocht. Dus ik zou het wat goedkoper willen oplossen. Kan iemand mij helpen waar ik deze kruisjes, twee per kant, kan kopen? Alvast bedankt
Bruno
Bruno 66

Reacties

Fendt926Driver
Kraken met rijden??
Heb je niet de 4wd aan staan dat die rammelt?
Hoe technisch ben je zelf??
+1
roscho
Weet je zeker dat het geluid van de kruiskoppelingen komt en niet van wielmoeren die niet helemaal vast zitten? Indien verstelvelgen, dan zitten daar meer bouten aan, de kans op kraken is dan ook groter.
Zet de voorkant eens op de krik en draai dan eens (handmatig) aan de wielen. Hoor je het kraken nu nog? En met stuuruitslag? Is het kraken weg, dan komt het vrijwel zeker door wielbouten/moeren die niet helemaal vast zitten.
En als het zeker uit de kruiskoppeling(en) komt, zit daar misschien nog een vetnippel op, zodat je kunt smeren?
Als ik het verhaal zo hoor betwijfel ik of het de kruisjes zijn , zet hem eens op de krik en kontroleer alle bewegende delen eens op spelling , hier heb je in iedergeval het onderdeel nummer , 1342711C1 rond de €65 pstuk , maar als daar aan begint heb je wel meer dan alleen een paar kruisjes nodig .
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!