Illustratie van:

John Deere 6000 Serie - 2e zwaailamp

Hoi,

ik ben nu de hele dag aan het kloten geweest om een 2e zwaailamp op onze jd 6300 te maken. ik had alles goed aangesloten (tot zover ik weet) en ik wou ze even testen en toen sprong de zekering. Kunnen er bij de 6000 series wel 2 zwaailampen op? of zou ik het anders moeten doen en hoe dan?

Deel dit topic

Reacties

bart H
Dat hebben wij ook gehad met onze 6506
het bleek dat de zwaailamp adapter toen niet goed was
mypartspartner.nl/shop/action/…
hij maakte contact met de steun zelf
haasjeRens
O iets zwaardere zekering gebruike want een zwaailamp trekt tch bijna 5 ampere dus 5 ampere dr bij o 10 kan geen kwaad
janPaParazie
@bart H

als ik met 1 zwaailamp doe brand de zekering nu ook door. dus nu al 2 zekeringen naar de klote. maar @bart H kun je er misschien wat meer over vertellen wat ik er aan kan veranderen dan?
VolvoBm 2654
Dat ding wat je in je steun draait , waar het draadje aan kan schroeven zit waarschijnlijk tegen je steun aan , daar even tape omheen en klaar , heb ik ook vaak gehad, Maak even een draadje met lampje waar de zekering zit , dat bespaart je zekeringen en kunt gelijk zien waar de kortsluiting zit !
bart H
@janPaParazie
even kijken of hij ergens kortsluiting maakt
en ja een iets grote zekering erin kan ook helpen
Ronijn
Niet te groot hoor, want dan gaat je bedrading smelten 😉 Kun je nog bij de kabels komen? Trek dan alles wat je er bij opgebeund hebt even los en kijk of het dan weer gebeurd.
Je maakt gewoon ergens een fout/kortsluiting, je komt met de + kabel tegen de - kant (cabine, steun, ...)
CaseCS130
Meten=weten. Even met de multimeter uitzoeken of er kortsluiting in het spel is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6000 Serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1