Gezocht: 2.5 meter overtopfrees gezocht , defect geen probleem

Hallo, ik ben op zoek naar een overtop frees(gebruikt of defect ) , om in een werkgang grasland te kunnen vernieuwen, de zaaimachine is er al (kockerling herbamat 2.5 meter)

om iets gebruikts te vinden op deze maat is nog lastig heb ik ondervonden.
Jaring visser1991

Reacties

flip1150
Ik heb ook gekeken naar een gebruikte overtop frees maar ik denk dat ik voor een nieuwe ga.
Gebruikt zijn ze evengoed aan de prijs en meestal zijn de messen versleten. Als je de prijs van nieuwe messen bij de aanschafprijs optelt en na gaat dat op een nieuwe investeringsafrek zit en dat je daar op kunt afschrijven denk ik dat je meer plezier uit een nieuwe haalt.
@flip1150 ja dat inderdaad dat zo gek nog niet.
maar had nog 80 messen van een lely overtopfrees liggen , dus dacht dan heb ik nog een kansje om er weer wat compleets van te maken.
husky
Even bij Bonhof Wilp landbouw onder occasions grondbewerking kijken, staan nog wel lely,s op
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!