Te koop: Zusatztank Fendt 600 serie

Hallo,

Ik heb nog een complete extra brandstoftank over voor de latere Fendt 600 serie.

Hij is compleet, dus tank, frame, slangen en ook de tankvlotter en de kranen! Die laatste twee zijn namelijk zeer, zeer lastig aan te komen. Zowel nieuw als gebruikt (eigenlijk) niet te vinden!

Verkeert in deugdelijke, gebruikte staat. Tank is niet lek en alle tulen zitten er netjes aan. Vlotter is werkend!

De kenners weten de waarde ongeveer wel denk ik, wordt niet vaak zo compleet aangeboden en nieuwe onderdelen hiervoor zijn haast niet meer te leveren. Hij gaat dus niet voor een schijntje weg😉 hij ligt mij niet in de weg.

Ik probeer het eerst via hier dat ik een andere liefhebber evt kan helpen aan een mooie toevoeging op zijn/haar trekker, voordat ik hem verder op internet gooi.😉

Bij interesse stuur mij een bericht!

Met vriendelijke groet,
Rob
RobVolvo

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

+9
GerbertXL
De kenners weten de waarde wel ongeveer.
En de rest mag raden?
Ieder z'n heug hoor maar als er zoiets bij staat heb ik vaak het idee dat het niet de meest realistische verkoper is.
(Niet dat ik je het misgun, ik gun iedereen die ene persoon die ergens de wereld voor over heeft).
+1
RobVolvo
@GerbertXL Heeft het een meerwaarde als ik het er bij zet? Als er belang bij is kan er toch gewoon een bericht gestuurd worden? Het is namelijk geen Lucas contactslot of setje 600/65r38 banden die je op zowat elke hoek van de straat vindt.
Maarja zet je er wel een prijs bij krijg je altijd domme reacties van mensen die er de waarde niet van inzien, zo iets van: is ie van goud? Krijg ik de rest van de trekker er ook bij? Hoeveel krijg ik er voor dat geld? Daar heb ik geen zin aan... Maar als je dus geen prijs in je advertentie noemt ben je dus direct niet realistisch? 🤔
Fendt926Driver
@RobVolvo de kenner hoopt te weten wat het waard is.
Zijn zeer moeilijk te vinden.
Op onze 614 hoort het origineel niet op.
En op de 612 hoort het wel maar dan komen we in de knoop met het gewicht voor trekkertrek.
Dus deze kans laat ik aan mij voorbij gaan
+2
GerbertXL
@RobVolvo dat zei ik niet, mensen die zoiets zeggen als "de kenner weet de waarde" of "geen koopje" hebben vaak dezelfde onrealistische ideeën over de prijs als degene die een tientje bied.
+2
Fendt926Driver
@GerbertXL ik denk dat je tussen de 1000 en 1200 euro moet rekenen
RobVolvo
@Fendt926Driver Voor dat geld ga je ze compleet denk ik niet vinden Huub... Doe maar keer twee.. 😉
Fendt926Driver
@RobVolvo ok.
Laatst in de fendt 600 facebook groep stond er 1 voor 1200 zei mijn zoon.
Zelf heb ik geen face book dus kan het niet checken..
RobVolvo
@Fendt926Driver Dat was alleen de tank en het frame, de rest was er niet bij...
+2
MRVNDT
@Fendt926Driver ik weet wel dat mijn sloper de Deutz DX extra tanken anders in het oud ijzer gooide 😁😁😁. Nu ben ik wel nog 2 of 3 Nodig maar zeldzam zijn ze voor ons niet. Toch wel interessant welke verschillen bij merken dan zijn
RobVolvo
@GerbertXL Tja wanneer is iets onrealistisch? Het blijft een spelletje vraag en aanbod, aanbod is zeer gering voor bepaalde (zeldzame) opties, de vraag is er wel en wordt de laatste tijd alleen maar meer voor zulke dingen zie ik overal om me heen. Dus dan hoeven jij en ik geen raketgeleerden te zijn om te bedenken wat de prijs gaat doen.. 😉 Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de prijzen van bepaalde trekkers, denk aan een 1455, 180-90, 7810 etc. die prijzen rijzen ook de pan uit, staat er ook vaak niet bij, bij de advertentie. Misschien zijn die ook wel onrealistisch als je gaat kijken naar wat je voor je geld krijgt, maar het wordt er gewoon wel voor betaald, of in ieder geval in de buurt van de vraagprijs, dusja wat is er in deze tijd nog onrealistisch...
GerbertXL
@RobVolvo Ook dat is niet wat ik zei. Wat je vraagt was mijn punt niet, mijn punt was dat mensen die zeggen "kenners weten de waarde" zich doorgaans in de optimistische regionen qua geld vragen bevinden. Wat je wel een beetje bevestigd met de reactie op huub.
Vraagprijzen zijn vraagprijzen, op marktplaats zijn ze ook wel erg optimistisch maar als je ze dan op veilingen ziet dan is het wel duidelijk dat de soep niet zo heet word gegeten als dat ze word opgediend. Laatst beweerde iemand wel 30k te willen geven voor m'n jd 6910, ik heb niet de illusie dat het ook echt gaat gebeuren als puntje bij paaltje komt.
Wederom misgun ik niemand de hoofdprijs voor z'n spullen. Maarja, als je weet wat je wilt hebben lijkt het mij wel verstandig om dat erbij te zetten. Mensen die het teveel vinden kopen het toch niet dus reacties dat het gek zat zou zijn zie ik het probleem niet echt van in.
+8
CaseCS130
Ik heb ook weleens wat frustratie over dat bijna niemand meer een prijs noemt bij een advertentie. Of ze zeggen doe een bod want ik weet niet wat ik ervoor hebben wil maar als het dan niet de hoofdprijs is waar ze op hadden gehoopt blijkt dat ze toch wel een prijs in gedachten hebben.
Maar laten we die frustratie niet op Robvolvo botvieren, voor zover ik weet is hij altijd een behulpzaam lid hier en opzich mooi dat hij iemand hier de eerste kans geeft.
+2
casejxu
@CaseCS130 idd. Laat er maar een prijs bij staan. Zonder prijs neem ik al bijna nooit contact op.... of het moet echt iets heel bijzonders zijn
+1
Fendt926Driver
@casejxu zo denk ik er ook over.
Je weet zelf het beste wat je er voor geven wilt of wat je er voor wilt hebben.
Ik koop alleen als er prijs bij staat.
En weet altijd ook prima wat ik voor verkoop hebben wil
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!