Skoda 30 - Serienummer inslaan voor kenteken aanvraag

Ik wil voor m'n Skoda 30 een kenteken aanvragen. Hiervoor moet een (serie)nummer ingeslagen worden. Mag dit op een nummerplaatje of moet dit in een gietijzer deel van het frame? Ik heb namelijk nog een nieuw Skoda gegevens plaatje om zelf een nummer in te slaan. Deze zitten normaal bevestigd op het schutbord/dashboard, in de buurt van de accu. Zou dat voldoende zijn of moet ik ergens boven de vooras ook nog een zelfde nummer slaan?

Groeten Patrick
Patrick 2020

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Minitauro
Er moet al ergens een nummer ingeslagen zijn in het chassis lijkt mij. Bij de vooras of zijkant van de bak of op de achter brug. Even goed zoeken.
Patrick 2020
@Minitauro Ik heb overal al gekeken, maar nog nergens wat kunnen vinden behalve gietnummers.. In Tsjechië een man bezocht waar nog een plaatje op zat. Deze zat dus op het 'dashboard' linksonder.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

oldtimergek
In het cirkeltje staat ook nummer. Of is dit het motor nr?

(klik om te vergroten)

Minitauro
@oldtimergek Dat lijkt mij het motor nummer, het chassis nummer moet in een deel staan wat niet van de motor zelf is.
+2
oldtimergek
@Minitauro zal zaterdag hier eens kijken of er wat staat. Op foto zo niks te zien.

(klik om te vergroten)

+2
oldtimergek
@Patrick 2020 mijn maat is ook bezig met kenteken voor Skoda 30. Heeft reeds foto's opgestuurd naar RDW. Nog geen bericht terug. Ik zie hem a.s zaterdag zal hem vragen wat voor nr als hij ingevuld heeft.
NH-Ford
Als er daadwerkelijk geen serienummer is ingeslagen dan is dit ook niet nodig.
Zijn genoeg types waar af fabriek ook geen ingeslagen nummer aanwezig is, een typeplaatje met nummer is dan voldoende.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Skoda 30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!