Illustratie van:

Deutz D4006 - Zwaailicht op Deutz zonder cabine

Ik ben klaar met de restauratie van mijn tractor Deutz d4006.
Nu weet ik al dat je wettelijk een spiegel moet hebben langs de linkerkant.
Maar hier in België moet je voor de keuring geen zwaailicht hebben,maar voor onze agent wel.
Mijn vraag is waar moet ik die plaatsen en is de hoogte belangrijk?
Ik vind hier niks over terug wat ik wel gevonden heb is dat ze moet gebruikt worden bij val avond en bij slechte zichtbaarheid.
Ik woon in België. Is niet gelijk aan de Nederlandse tractors

Deel dit topic

Reacties

linders
Ik weet die regeling niet precies maar om een zwaai lamp zelf te installeren kan max 60 euro ongeveer kosten( mints je accu en dynamo dat kunnen hendelen maar dat zal wel).Zou ik er een plaatsen mits je een beugel/cabine of dergelijk erop hebt, het is altijd wel handig of mooi en je weet sowieso dat je voor de wet in orde bent( zowel in nederland als in belgië).En ik zit op kamers in belgië en kom dus ook wel eens met de tractor over de grens en ik denk dat het niet eens een verplichting is, want al heb jij bijvoorbeeld geen beugel of dergelijke en je moet je zwaailamp op je spatbord plaatsen heeft het ook geen nut.Ik zou zeggen zet er een op en dan is je restauratie compleet, en als je het doet wel even een mooie foto van maken en sturen of op de site zetten ben wel benieuwd hoe hij er uit ziet want ik moet die van mijn vader ook nog een keer een grote beurt geven.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0