Illustratie van:

Same Leone - Verschil in temperatuur cilinders

Ik heb 4 cilinders 2 cilinders zijn ongeveer 100 graden na een stukje rijden 1tje 85 graden en 1tje 55 graden.

Wat kan de reden zijn en wat kan ik het beste als volgorde aanhouden om het probleem op te lossen?

Alvast weer vielen dank.

Deel dit topic

Reacties

Polderjong
Welke zijn er 100*C en welke 85*C en 55*C ? Van boven af gezien van voor naar achter. Zijn de koelribben schoon ? Is het gaas van de luchtinlaat schoon ? V snaar ventilator goed op spanning ?
Gert v4
Lv 55 Rv 100
La 85 ra 100
joop-same
@Gert v4 Kijk eerst even naar de brandstofpomp, haal de teller kabel los en voel met een schroeven draaier voorzichtig of je de krukas op en neer kunt bewegen, zo ja dan is dat de oorzaak en je pomplager versleten,de krukas ligt dan aan deze kant lager en gaat minder brandstof geven.
+1
Polderjong
Om te beginnen zou ik het gehele lucht systeem checken, d.w.z.luchtinlaat gaas schoonmaken, kijken of je ventilator goed mee draait en nog compleet is, beplating verwijderen van de cilinders en de koelribben stuk voor stuk schoonblazen met lucht zodat alle vuil eruit is

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Leone ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN