Waar kan ik zien of er nog genoeg hydroliek olie op mijn case international 644 zit.

Hallo,
Ik heb een vraag waar kan ik ergens zien of er nog genoeg hydroliek olie om mijn case international 644 zit als iemand het weet zet even in de reacties mvg.

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
Bovenop de hefinrichting zit een ontluchtingsdop. Daar zit een peilstok aan. Als je die eruit draait kan je zien hoeveel olie er in zit.
dylan-vd644
@Fast Eddy waar kan ik dat ergens zien mvg dylan

(klik om te vergroten)

Fast Eddy
@dylan-vd644

Dat ronde potje achter de stoel. Die kan je er helemaal af draaien.
dylan-vd644
@Fast Eddy a en daar zit een peilstok aan
Fast Eddy
dylan-vd644
@Fast Eddy ik heb juist gekeken bij mij zit daar geen peilstok aan maar er is presies wel iets afgebroken kan ik dit nog op een andere manier zien
Fast Eddy
@dylan-vd644

Het stokje is ongeveer 6 à 7 cm lang. Dus je kan ook een lange schroevendraaier pakken en het daarmee proberen. Zorg wel dat de hef naar beneden is.
cyrus-van-gelder
Dan had ik het potje achter de stoel vervangen. Voor nood kun je met een willekeurig stokje peilen . Een roerstokje voor verf bijvoorbeeld.
cyrus-van-gelder
Schroevendraaier kan idd ook
cyrus-van-gelder
Van welk bouwjaar is je 644? Zelf heb ik 1 uit 1975. Een met korte stickers dus.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden olie , hef , gaspedaal , gas en hydroliek geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0