Transportblogger Alex Miedema publiceert 10.000e artikel

Vanochtend is in alle vroegte het 10.000e artikel online gekomen op alexmiedema.nl. De website werd in de nacht van 20 op 21 december 2011 opgericht. In het begin was het vooral een mix over muziek en religie, het succes kwam echter toen de artikelen meer en meer over voertuigen gingen. Niet alleen vrachtwagens, maar ook andere voertuigen passeren op de pagina, vrijwel altijd bijzonder. Hoe zeldzamer het is, hoe leuker Miedema het vind.

Alex maakt de blog niet alleen, er is een groot team aan vrijwilligers, 'gastbloggers' die hem bij staat. Zo stelt Martijn Manrho iedere donderdag om 10 over 10 de truckfan top 10 om 10 over 10 samen, uit een bepaald thema wat op zustersite truckfan.nl te vinden is. Martha de Boer schrijft op haar beurt iedere zondag onder de noemer 'Beste Babette' over haar belevenissen als chauffeur bij Spaansen. Daarnaast zijn er nog diverse bekende en onbekendere namen die op onregelmatige basis leuke artikelen aanleveren. Voorbeelden van andere vaste rubrieken zijn 'de levens van', over de historie van een bepaalde truck, en 'tellen met', waarbij wagenparknummers op een rij worden gezet.

Die 10.000e post is direct een hele bijzondere: het is een grote quiz, te vinden op alexmiedema.nl/2021/05/… . De 100 vragen zijn zeker niet allemaal even gemakkelijk, maar met bijna 250 prijzen, door een grote reeks aan sponsoren beschikbaar gesteld, is de verwachting dat er voor de meeste deelnemers wel een prijs zal zijn. De hoofdprijs? Eerste keus uit de lijst met prijzen (zie alexmiedema.nl/2021/05/… ). Op deze manier zijn er meerdere mensen die hun eigen favoriete prijs winnen. Inzenden kan tot en met 30 mei 2021 om 23:59.

Alex denkt nog niet over stoppen. "De site houd ik in de eerste plaats voor mijn eigen plezier bij, dus ik hoop dat ik er nog lang mee door kan gaan! Dat andere mensen er ook plezier van hebben en dat de site inmiddels een deel van de kosten kan dekken is alleen maar mooi meegenomen"
 Blogpost 10.000: JUBILEUMQUIZ (alexmiedema.nl)

Dit is de 10.000e blogpost op alexmiedema.nl! Om dat feestje te vieren geef ik een paar mooie prijzen weg met een quiz. In een ver verleden organiseerde ik op buzzybee een eindejaarsquiz. Het concept daarvan bevalt me nog steeds, dus dat neem ik integraal over. 100 vragen, waarvan het antwoord op de blog terug te vinden is. Ook als je niet alle vragen weet gewoon je antwoorden opsturen, er zijn prijzen genoeg. Mochten er meer mensen met 100 punten zijn, is degene die hem het eerst op heeft gestuurd de grote winnaar. Lees alle vragen goed! Als ik vraag om Het bericht Blogpost 10.000: JUBILEUMQUIZ verscheen eerst op Alex Miedema.

Truckfan Nieuwsposter

Bijlages

(klik om te vergroten)

Afbeelding van gelinkte bron artikel

Reacties

+3
MaxxuM4ever
Gefeliciteerd, mooi dat je zoveel tijd en passie in je hobby steekt en ons er af en toe van mee laat genieten.
+1
Alex Miedema
@MaxxuM4ever dank je!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!