Deutz Motoren - Onvoldoende druk op verstuiver

Beste leden
Ik ben momenteel bezig met een bouw compressor aan de praat te krijgen maar het lukt me niet het is een deutz 2 cilinder maar ik heb het brandstof systeem eens beken en de diesel komt tot aan de brandstof pomp maar komt er niet terug uit zou er iemand de oorzaak van weten ik zet hieronder nog een paar fotos
Alvast bedankt
Fordsonfann

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

fendtinterfan
Staat je gas ver genoeg open? Staat je stopsolenoid uitgetrokken? Krijg je genoeg brandstofdruk vanaf je opvoerpomp? Evt retourklepje schoonmaken cq controleren.
Als dat allemaal goed is zou het kunnen dat de plunjertjes in de pomp zelf vast zitten, of dat de pomp helemaal niet wordt aangedreven. Verder kan ook de regelateur vast staan of een veer gebroken zijn ervan. Maar meestal staat hij dan op vol gas en loopt hij wel.
Fordsonfann
@fendtinterfan oké bedankt voor de info ik zal het eens bekijken
joop-same
@Fordsonfann Pers klepjes die aangeroest zijn en open blijven staan.
Fordsonfann
@joop-same en waar kan ik die vinden in de pomp ?
fendtinterfan
@Fordsonfann bovenkant pomp waar de verstuiverleidingen op zitten. Ik heb zelf alleen nog nooit gezien dat die vast stonden.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz Motoren ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!