Luxe uitvoering John Deere's

De oude john deere types kon je ook als SE bestellen, is dat een beetje te vergelijken met de M versie van nu?

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
De SE was kariger dan de M. De R is de premium van eerder en de M de simpele versie.
+1
Johny power
Volgens mij was bij de SE uitvoering alles wat je nodig had om mee te werken en voor de rest niks. De m is al iets luxer uitgevoerd. En heeft al best wat weg van een R.
+3
MRVNDT
@Johny power klopt hier in Duitsland zeggen wij maar

SE = sehr einfach

bedoeld Heel simpel. Geen extra peuspas
+3
Fast Eddy
@MRVNDT

Ik dacht dat SE altijd Shit Edition betekende.😉
+2
JD3010
@Fast Eddy Special Edition, maar je weet dan nog steeds niet wat er dan zo speciaal aan is.
Fast Eddy
@JD3010

Weet ik. Meestal zit er dan iets extra`s op. Maar bij John Deere halen ze er juist veel dingen af.
JD3010
@Fast Eddy Dat kan ook heel speciaal zijn. Dat is trouwens met mijn 3010 ook bedenk ik me nu. Ook een special, maar heel erg uitgekleed.
Fast Eddy
@JD3010

Ik weet niet of het bij de eerste SE versies was, maar bij de 6020 kon je gewoon met airco krijgen.
2850Johndeere6R
@JD3010 een stage adres waar ik geweest ben had een 6210SE met zwartgroene sticker op de kap. Ik meende dat daar Second Edition op stond🤔
walker1
Ik dacht dat de M nog de cabine van de 30 serie heeft en de R een nieuwe cabine die net wat groter en luxer is als die van de 30 serie. Verder is de R standaard veel completer uitgevoerd, maar je kan een M wel zover aankleden met opties dat die bijna gelijk is aan een basis R. Vraag me verder niet naar de details, daarvoor moet je echt de folders en de optielijsten hebben.
Johny power
@walker1 Volgens mij heeft de m serie een cabine van een 20 serie en dat ietsjes aangepast. En de nieuwe m die heeft bijna dezelfde cabine weer als de R serie bijvoorbeeld de 6120 m met die schuine neus.
+1
walker1
@Johny power cabine van 20 en 30 serie is zover ik weet hetzelfde. Kan misschien op details verschillen, maar de basis is hetzelfde.
CaseCS130
@mdoornekamp heeft met beide versies wel gewerkt.
+2
Mauritsdb
De 20 / 30/ M series hebben nog steeds altijd hetzelfde cabineframe. Interieur en dak zijn tussentijds wel gewijzigd. Een M kun je in de basis heel simpel krijgen ook hydraulisch nog met tandwielpomp.
Met opties kun je er tegenwoordig al wel een luxere trekker van maken als een simpele R.
+1
JCfendt307lsa
De nieuwe 6M MY 2020 heeft nog steeds het zelfde cabineframe als de 20 en 30 serie en de oude M. De nieuwe M heeft nu een display display op de A-stijl die qua bediening op de 30 serie premium lijkt. maar dus geen touchscreen display. je kunt wel een extra scherm bijplaatsen voor de GPS functies.
Mijn buurman waar ik veel help is van een 6320SE naar een luxe uitgevoerde 6140M autopowr gegaan, maar wat luxe betreft zijn deze trekkers niet meer met elkaar te vergelijken. Een M kun je natuurlijk ook heel uitgekleed bestellen.
walker1
@jasper john deere Vorig jaar of zo stond er een test van ik dacht een 6120 M in De Boerderij, daar had John Deere wel zo'n beetje alle opties die mogelijk waren op gezet en dan was die bijna gelijk met een basis R.
@walker1 Denk ook dat deze luxer is uitgevoerd als de simpelste R, alleen het cabine frame is nog hetzelfde als van de 20/30 serie dus kleiner als van de R
walker1
@jasper john deere Behalve een stuk luxer, is je buurman er ook wel een 50 pk op vooruit gegaan.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
19
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0