Deutz D3005 - Hydrauliek ventiel revisie leverancier

Mijn hydrauliek ventiel is verstopt. Weet iemand waar je dit kunt laten repareren, want zelf uit elkaar halen lijkt me lastig?
Het gaat om het ventiel op een Deutz 3005 die gebruikt wordt voor de achterhef. Volgens mij een Bosch HY/SR 10.
tobsie

Reacties

+1
thimon
Als deze lijkt op het hef ventiel van een deutz 06 serie is dit zelf prima te doen
+1
Rick V
@thimon ik denk dat @tobsie het hef hoogte regel ventiel bedoeld?, is bij deze trekker aan het blok ge bout
+2
MRdeere
Deze bedoel je of niet ?
(Zo ja dan is het de zelfde als op n Steyr 8060 let wel goed op dat de 3 gaten het zelfde zitten zijn in de levens loop eens van plek verandert)

Heb wel op n Oostenrijkse site gezien dat ze revisie service aanbieden Steyr-deinen.at kost het €540,-

Maar bij Mauch hydraulik verkopen ze oringensets om het ventiel opnieuw af te dichten is denk n mailtje/belletje waard ?

(klik om te vergroten)

tobsie
Ja die van het laatste plaatje bedoel ik @MRdeere
Ik heb al contact gehad met mauchhydraulik, maar daar hebben ze een wachttijd van 7 weken. Om hem weer te reinigen en nieuwe pakkingen te plaatsen kost 280 ex btw ex verzending. Best een sloot geld.
MRdeere
@tobsie ja je kunt nog proberen het bij sloper te krijgen maja dan is het ook maar afwachten hoe dicht dat is en hoe lang het houd 🙈 kunt nog proberen het zelf te doen anders weet ik helaas ook niet
KeesStorm
Evert Bergsma sloopt veel Deutz vraag die eens
Arie_MF
Ik heb eens afdichtingen voor hydraulische ventielen na laten maken bij Ebele, kostte een fractie van de prijs voor originele sets.
+1
tobsie
Ik heb eens rondgebeld in de buurt hier in Duitsland. Ik woon vlak aan de grens. Heb nu een bedrijf gevonden die het doet. Kan ik hem ook gewoon heen brengen (althans iemand met een negatieve coronatest, want dat is verplicht :-)). Ze willen nog geen prijsopgave geven, maar hebben wel vaker zo'n ventiel schoongemaakt.
Bedrijf heet Lankhorst.

Ik laat de ervaring weten.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D3005 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!