Illustratie van:

Landini 7860 - Platte wagen met hydraulische remmen

Wij hebben binnenkort een Landini 7860 met natte remmen zonder hydraulische remaansluiting. Onze platte wagen 2,5x5m om hooibalen op te laden is hydraulisch geremd. Kunnen wij op de Landini een hydraulische remaansluiting installeren ?

Deel dit topic

Reacties

flip1150
Er zijn bij kramp ventielen te koop die je zo op kunt bouwen. De totaal kosten zullen dan rond de 100o euro zijn zonder arbeid.
makker
@flip1150 Dank je Filip voor je snelle antwoord. Bedoel 100 euro of 1000 euro ? Enig idee of het veel werk is om zulk een ventiel te installeren ?
flip1150
@makker Ik bedoel 1000 euro. Ventiel zal ongeveer 850 euro kosten. maar dan moet er of een aftakking op je remleiding komen of een bedienings mechanisme vanaf het rempedaal. Natuurlijk moet hij ook nog tussen de drukzijde van de hydrauliek geplaatst worden.
Je kunt ook bij een mechanisatiebedrijf navragen wat dit gaat kosten.
mfrijder
Ik heb hier nog een remventiel van een Landini liggen.
makker
@mfrijder Is dit specifiek voor een Landini ? Ik dacht dat de ventielen, van bv Kramp universeel waren.
mfrijder
Die zijn er ook wel ja maar die ik heb liggen komt van een Landini af en dan is er dus ook een montageplaat bij die meteen past op de trekker.
Ooit had ik ook zelfs de originele leidingen bij maar die zijn tijdens de verhuizing zoek geraakt, helaas.

Let op bij de kramp remventiel of die wel geschikt is voor de remvloeistof in jouw trekker!!
makker
Dat klinkt interessant hoeveel centjes wou je hebben voor remventiel en montageplaat ?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini 7860 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN