Illustratie van:

Fordson Major - S487635 motornummer wat is het bouwjaar en datum

Kom er niet goed uit kwa bouwjaat en datum

S487635 major 1= 6 cilinder

6AA6A25576 major 2= 6 cilinder

510UDR3030 major 3= 8 cilinder

Deel dit topic

Reacties

benbennienie
Fordson bouwde zelf geen 6 cilindermotoren voor de major. De nummers die je geeft zijn in de database van Fordson niet te vinden met uitzondering van S487635. Als het nummer begint met een S dan gaat het om een 'exchange engine'. Daarvan is het bouwjaar lastig te achterhalen. Toch lijkt het me geen Fordson nummer want Fordson bouwde zelf geen 6 cilinder motoren voor de major. Anderen (o.a. County, Ernest Doe, Roadless) bouwden een Ford vrachtwagenmotor of industriele motor op de major. Onder meer de 590e. Probeer het type motor te achterhalen en dan kun je misschien gerichter gaan zoeken.

6AA6A25576 is geen Fordson Major serienummer. In Forson Major serienummer zitten altijd 6 of 7 cijfers achter elkaar, soms voorafgegaan door een combinatie van letters en andere cijfers.

Groet, Huub
+1
RPCounty
Als je de gietcode achter de dynamo hebt kun je tot op de dag nauwkeurig zn geboortedatum bepalen....

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN