Massey Ferguson 5455 - Airco bijvullen hoeveel gram?

Goedendag, Van mijn Massey Ferguson 5455 moet de airco bijgevuld worden, en heb ik een kennis die auto monteur is en dit kan maar hij moet weten hoeveel gram er in moet. Is er hier toevallig iemand die dat kan vertellen? Ik kan geen stikker of plaatje ofzo vinden waar dit op staat.
johnny mf

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Pauls
@johnny mf Bij mijn 6455 (model 2008) staat in het boek dat er 1550 gr R134A in de airco zit. Hopelijk heb je hier wat aan.
KMMF
Dat is ook voor de MF5455 op de foto (Speedshift met mechanische V/A) std. cabine.
Pauls
@KMMF @johnny mf Ik had graag van topicstarter een bericht dat het gelukt is. We horen het dan wel zeker.
johnny mf
@Pauls Bedankt voor de informatie! Als het goed is word hij zaterdag bij gevuld, ik zal het laten weten als het gelukt is. staat het bij u in uw instructie boek van de tractor hoeveel er in moet? Ik kan het zelf nergens vinden.
Pauls
@johnny mf het staat in mijn boek (Formaat A4) bij de technische gegevens (is bij mij hoofdstuk 6) en dan inhouden (is punt 6.19), het staat bij de inhouden van de brandstoftank, koelsysteem, motorcarter, transmissie...
johnny mf
@Pauls Bedankt, staat er bij mij helaas niet bij in dat hoofdstuk van mijn instructieboek.
redeagle14
@johnny mf doe meteen een service aan de airco. Leeghalen, filter/droger vervangen, vacumeren, stikstof test en dan vullen.
+1
Sjon
Je weet nooit van tevoren hoeveel koelgas er bij moet.
Alleen een stek-erkend monteur mag hier mee werken, die meet dan boven en onderdruk. Er zit ergens een kijkglas daar mag je geen luchtbellen zien als de compressor draait.
+2
johnny mf
Allemaal Bedankt, vandaag heeft de airco een beurtje gehad eerst leeg gemaakt en getest en gevuld met nieuwe olie en koelmiddel een hij doet het weer prima.
Pauls
@johnny mf net op tijd want het goede weer begint alweer ...
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 5455 en hebben de trefwoorden bijvullen en airco geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!