Waar word unverzal hobbys gemaakt

Hoi ik vraag me af in welk land worden de miniatuuren van univerzal hobbys gemaakt
marnick thomassen

Reacties

anoniem
In de fabriek in china..
stannetje96
Wil je er heen dan? 😛
sgt-plantenbak
Jaah inderdaat china troep
fiatjuh
Als je oplet en de doos goed leest zie je dat er staat made in china,dus gewoon lezen en je weet het antwoord
Snaky Bill
Romenieen wordt de universal gebouwd met oude mals van fiat
jordi 1455
@Snaky Bill

dat klopt maar dat is een andere universal.
Is universal hobby slecht of niet en heben jullie ook miniatuurtjes en welk merk
jordi 1455
@marnick thomassen

ik heb ze niet maar op het LMF zijn ze wel positief over prijs/kwaliteit verhouding, maar bij somige modellen kloppen de verhoudingen of het model niet helemaal.
stannetje96
@marnick thomassen
je ziet tog een foto? als je dat model mooi vind koop je em
remco1234
Buitenland 😃
En ik zie ook vaak ketinkjes bij de hef in richting kan dat ook als je een hendeltje over haald gaat dat dan naar meneden of om hoog
MOOI-WARK
Het is voor in de vitrinekast niet om mee te spelen zoals Siku en Bruder 😉
RobDeutz104
Vindt dat de Uh modellen over het algemeen wel goed en goed gedetailleerd zijn, en voor een goede prijs
steyrTom
Over het algemeen heeft universal hobbies mooi gedetaieerd spul. Maar het is wel 14+
JD6930
@marnick thomassen

Slecht is het niet denk ik, heb er zelf geen miniaturen van maar op het LMF hoor je er idd goede verhalen over, van degene die ze in de winkel of op beurzen etc. kopen tenminste. Die ze thuis laten bezorgen hebben volgens mij wel eens een afgebroken zwaailamp etc in de doos gevonden na het uitpakken.

Zelf zou ik eerder voor merken als Wiking kiezen als je echt gedetailieerde miniaturen wilt. Wiking is echt volledig gedetailieerd. Universal Hobby's niet. De achterhef van een miniatuurtrekker van UH is niet gedetailieerd als ik het goed gelezen heb. De aankoppeling van miniatuur machines die UH bouwt ook niet. Bij Wiking is dat wel. En zoals hierboven over UH wordt gezegd, ook Wiking is niet om mee te spelen, voor je het weet mis je een spiegel of knipperlicht bijvoorbeeld.
jd4050
De verhalen die ik zag waren totaal anders. Op een forum was zelfs een afdeling met bloopers van uh geplaatst waarin advertentiefotos staan met hele grote fouten aan modellen.
JD6930
@jd4050

Tja, er wordt goed over gesproken maar er zijn er ook genoeg die er kwa degelijkheid etc. niks goed voor over hebben. Dat bedoelde ik ook met dat stuk over thuis laten bezorgen.
fendt-vario
UH passen de siku machines achter als je viking hebt dacht ik niet
fendt 939 powerr
Ik heb op de doos gelezen china ..
NHtvt135
Universal hobbies hebben mooie miniaturen, maar het zijn wel miniaturen voor in de vitrine en niet om mee te spelen, zijn ze veel te kwetsbaar voor!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!