International 624 - Bouwjaar en VIN-nummer gevraagd

Kan iemand aan de hand van de bijgevoegde foto het bouwjaar en het VIN-nummer achterhalen van deze 624?

Deel dit topic

Wim58

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

1046
Vinnummer is fahrgestelnummer
Bj 1969
Ron-624
@Wim58 Het is idd vin nummer is idd Fahrgestellnummer zo te lezen staat er 814441.
Dan komt hij uit het jaar 1969 .
cyrus-van-gelder
Wat je ook nog kan doen als je een kenteken wilt aanvragen is het volgende: bij inter staat er inderdaad achter op de koelvin kap een datum. Zoals 1046 terecht zei is dat een indicatie. Er staat bijvoorbeeld 1976. Dan is het toch mogelijk dat de trekker in 77 of 78 gebouwd is. Die kappen hadden ze gewoon op voorraad. De RWD maakt er niet zo,n probleem van als het exacte jaartal niet te achterhalen valt.dan komen ze op afspraak een nummer in het chassis slaan. Dat kost 50 euro. Aan de hand daarvan kun je dus alsnog een kenteken aanvragen. Dan staat de trekker gewoon geregistreerd, en kunnen ze ook nagaan of de trekker verzekerd is. Een heel verhaal,dat wel. Maar ik dacht:ik ga navraag doen.
GMT50
Hallo,

Zou iemand mij misschien kunnen vertellen of dit het vinnummer kan zijn van een 624 ?
18355 42213
Ik kan verder nergens een nummer of typeplaatje vinden helaas.
Alvast bedankt
GMT50
Zie onderstaande foto's

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Ron-624
@GMT50 Dit zijn de versnellingsbak serienummers. Normaal gesproken zit er aluminium plaatje aan de rechterzijde op het koppelingshuis of er zit een sticker aan de rechterzijde op het cockpit (Dit werd alleen in het begin gedaan). Daar staat het serienummer op ingeslagen. Voor een 624 moet het serienummer tussen 800001 en 8247240 zitten.
Heeft hij geen aluminium plaatje of sticker meer dan kun je het serienummer terug vinden op de rechterzijde van de versnellingsbak. Iets meer naar rechts dan de nummers die je al gevonden hebt. Als je het serienummer hebt kan ik ook het bouwjaar voor je opzoeken.
GMT50
@Ron-624 bedankt voor je reactie en info.
Helaas Staan iets verder naar rechts ( zie foto) geen nummers.
Of moet ik misschien toch nog ergens anders zoeken?

(klik om te vergroten)

Plaats waar het vinnummer normaal gesproken zou moeten staan toch?
Ron-624
@GMT50 Zie foto, het paars doorstreepte is het serienummer.

(klik om te vergroten)

Ron-624
@GMT50 Bij eentje uit de begin jaren zoals op mijn foto staat het op een verdikking ingeslagen. Bij een latere is de verdikking weggelaten en kan het zijn dat het nummer niet opvalt door een dikke laag verf. De plaats waar het nummer word ingeslagen is niet gewijzigd.
GMT50
@Ron-624 bedankt voor de info.
Ik ga opnieuw zoeken morgen.
GMT50
@Ron-624 vandaag opnieuw gezocht op de plek die je gisteren aangaf op je foto en van een ruim gebied er om heen ook de verf verwijderd maar helaas geen chassisnummer te bekennen rechts in de omgeving van het rempedaal.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 624 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!