Gezocht: Printplaat reparatie Nedap VC3/4

Allen,

Ik heb hier een aantal defecte Nedap VC3 en VC4 printplaten liggen. Allemaal hetzelfde probleem. Op motoraansluiting 1 reageert ie niet meer op het I-contact.

Aangezien deze het bij 2 en 3 nog wel doen leek het mij nog wel de moeite waard om deze aan te bieden aan iemand die ze kan herstellen, echter zijn mijn adresjes inmiddels allemaal gestopt. Heeft iemand hier nog een (gespecialiseerd) adresje, bij voorkeur in de omgeving Twente.

Alvast bedankt.
Fendt-Farmer-Vario

Reacties

+1
Sjon
Hanskamp Doetinchem?
+1
assink
Onze dealer had toen ook een adres die bij ons de boordcomputer van de MF3050 heeft gerepareerd, misschien doet die dit ook wel.
En zal maandag eens op m'n werk informeren bij de elektro afdeling.
+1
Fendt926Driver
Doet gerard in deurningen dat ook niet meer?
@Fendt926Driver wat ik van pa heb begrepen is ie gestopt ja.
Probleem tijdelijk opgelost. Gebruiken maar 1 voersoort dus de software veranderd zo dat ie uitgang 2 als motor 1 ziet. Geeft wat meer tijd om ze te laten repareren.
+1
monster 2012
Je kunt Actronic in Almelo eens benaderen.is een goed bedrijf op reparatie gebied van electronica. nee heb je ja kun je krijgen
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!