Illustratie van:

Deutz D4006 - Olie lekage drukloos retour

Beste TF'ers

sinds kort heb ik een Deutz d4006 gekocht, leuke trekker mooi formaat alleen nu zit ik met het volgende deze blijft lekken langs de deksel van de retour. Ik heb ondertussen diverse pakkingen, vloeibare pakking en combinaties van geprobeerd maar er blijft olie langs gedrukt worden soms gaat het 2 dagen goed maar het blijft altijd lekken.

Nu was mijn vraag het volgende:
1. Het olie peil is onder de peilstok toch blijft het lekken is er nog een tweede manier om deze te peilen? Ik heb namelijk het idee dat het olie peil mischien te hoog is door een verkeerde peilstok?

2. Zit er ergens een terugslag klep welke ik over het hoofd zie waardoor hier druk onstaat? Het lijkt mij namelijk dat dit toch een drukloos retour normaal moet zijn of zie ik hier wat over het hoofd?

Even een paar kleine dingetjes trouwens het is niet dezelfde plek waar het telkens gaat lekken en er zit momenteel niks op het retour ventiel aangesloten.

Alvast bedankt

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Zonder het dekseltje

(klik om te vergroten)

Deksel wat gaat lekken

Reacties

goeiedag eem
Als je,alkes goed schoonmaakt en goede vloeibare pakking gebruikt zit het normaal gewoon dicht, anders de originele papieren pakking ertussen zetten
Klein Rot
@Hobbyboeren
Zit er onder het deksel niet een O-ring die nu weg is. Anders de pakkingvlakken goed schoonmaken en een goede papierpakking ertussen
Rick V
Ik meen dat er ook een setje te koop is met een filter en kurk pakking, deze is wel voor een hoog model en jij hebt een lage

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4006 en hebben de trefwoorden olie en lekkage geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN